45 éves ANGIE CEPEDA

Augusztus 2-án 45 éves ANGIE CEPEDA kolumbiai színésznő

Egyike azon kevés dél-amerikai szappanopera sztárnak, akit valódi színészi tehetséggel áldott meg a sors. No, persze azért nem egy Shakespeare-hősnő, de több mozifilmben is játszott már, s filmkamerák előtt egészen más szerepelni, mint súgógépekkel támogatott tévéstudiókban. Leghíresebb mozifilmje különben a Pantaleón és a hölgyvendégek, amely az utóbbi évek legjobb perui filmje, ám mégis azért érdemel figyelmet, mert Angie teljesen meztelenül szerepel benne.

Legismertebb produkciója persze a magyar képernyőkre is eljutott Luz Maria és Fiorella című szappanopera, mindkettőnek a címszerepét alakította, és mindkettő nagy siker lett. Mindkettő Peruban készült, ahol közel sem csinálnak annyi tévésorozatot mint Mexikóban, Brazíliában vagy Kolumbiában, s ezért könnyebb is kitűnni. A már évek óta Peruban, illetve Madridban élő ünnepeltünk az ország elsőszámú színésznője, nála népszerűbb sztár nem nagyon akad manapság az inkák földjén.

A férfiak annak ellenére rajonganak érte, hogy eddig nem közülük választott párt magának, sokáig egy honfitársa, Marcelo Cezan kolumbiai színész volt a szerelme, majd a már Grammy-díjra is jelölt argentin énekessel, Diego Torres-szel élt együtt. A kolumbiaiak viszont gyakran bírálják, mert az országban eluralkodott erőszak elől szinte elmenekült szülőföldjéről, s nyíltan megmondja, hogy amíg a helyzet nem változik, nem költözik haza.

S bizonyára a kamerák nélkül is megállná a helyét, pénzével remekül gazdálkodik, és mérnöki diplomája is van. Szeret mozogni, tornászni, úszni, búvárkodni, de ugyanakkor lustálkodni, aludni is. Remekül néz ki, pedig szeret enni, kedvence a makaróni és a pizza, de leginkább a sült krumpli. S végül még annyit, hogy egyik testvére is híres színésznő, Lorna Paz. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in halálozási évforduló, külföldi évfordulók and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.