50 éves DONNIE WAHLBERG

Augusztus 17-én 50 éves DONNIE WAHLBERG amerikai színész

Fiatalon  popzenészként tartották számon, mert az egykoron minden listát letarolt New Kids On The Block együttes tagja volt. A bostoni fiúkról talán annyit, hogy a tinilányok kedvencei voltak, slágereik közül pedig néhány cím: Step By Step; The Right Stuff; Hangin’ Tough. Donnie különben a csapat egyik vezéralakjának számított, a stúdióban kevés embernek volt nagyobb szava az övénél. Aztán a kilencvenes évek közepén inkább a filmezés felé tájékozódott, és jól tette, mert sikeres színész lett belőle. Népszerű tévésorozatai is vannak, például az egyik hazai tévécsatornán most is futó Született detektívek. De nagyon sok mozifilmben is szerepelt, a Hatodik érzékkel kezdte, játszott a Fűrész 2. részében, legutóbb pedig A gondozoo (Zookeeper) című filmben láthattuk. (KalPress)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in könnyűzenei, külföldi évfordulók, születésnap, zenei évfordulók-születésnapok. Bookmark the permalink.