45 éves PABLO MONTERO

Augusztus 23-án 45 éves PABLO MONTERO mexikói színész, énekes

Modern fogalmak szerint hiperaktív, a korabeli népnyelv szerint csibész kölyök volt, szegény tanárai nem bírtak vele, szülei komoly hivatásra nem tartották alkalmasnak. Pedig Pablo nem volt rossz tanuló, de állandó balhéi miatt komoly szakmára ő sem készült.

A zenét viszont nagyon szerette, így utcai énekes lett, és szerencséjére legálisan bejutott az Egyesült Államokba, ahol nyalókát árult az utcán, s közben énekelgetett. Mivel nem kellett szöknie, bátran hazatérhetett, s végül szülőhazájában mosolygott rá a szerencse. Éppen egy téren énekelt és gitározott, amikor megszólította egy férfi, és színésznek hívta egy telenovellába. Juan örömmel vállalta a feladatot, s annak ellenére, hogy sosem tanult színészetet, remekül helytállt. Beindult színészi karrierje persze zenész pályafutásának is lendületet adott. Menedzserei a hagyományos mexikói lovas, a charro figuráját találták ki neki, feketébe öltöztették, és kiadták első lemezét. Azóta még kilenc albuma jelent meg, élő fellépéseivel pedig bejárta a Föld spanyol lakta vidékeit. A világ többi részén főként színészként ismerik, nálunk leginkább a Maria del Carmen című sorozata révén.

Az neki is emlékezetes, mert a forgatások alatt beleszeretett partnernőjébe, Aracely Arambulába, ám ezt a színésznő éppen akkor lapátra tett barátja, Gabriel Soto igen nehezményezte. A két macsó férfiasan rendezte le a kérdést, derekasan összeverekedtek, majd együttes erővel megverték a közbeavatkozó biztonságiakat. Ez Pablo esetében nem szokatlan, nehezen tud uralkodni az indulatain. Hiába, hiperaktív! (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in könnyűzenei, külföldi évfordulók, születésnap, zenei évfordulók-születésnapok and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.