50 éves ERIKA ELENIAK

Szeptember 29-én 50 éves ERIKA ELENIAK amerikai színésznő

Az ukrán származású lány tinédzserkora akár lehetett volna gondtalan is, ám nem volt az. Los Angeles előkelő negyedében nőtt fel, csak az volt a baj, hogy míg társai tényleg előkelő és gazdag családból származtak, ők szegények voltak. Így a többi lány kiközösítette, a fiúk meg átnéztek rajta. Egy szép lányra azonban Los Angelesben előbb-utóbb felfigyel valaki, a suli után Erika is hipp-hopp reklámfilmekben és a Playboy címlapján találta magát.

Amikor David Hasselhoff az akkor induló Baywatch stábját válogatta, Erikát is meghívta szexis vízimentőnek, aki lenézett kiscsajból ezáltal irigyelt sztár lett. Nem is tudta feldolgozni, jött az alkohol, a drogok, szerencsére egy volt úszóbajnok szerelme kihúzta a gödörből. Már a gyűrűk is megvoltak, amikor a srác súlyos autóbalesetet, annak következtében maradandó agykárosodást szenvedett, így az esküvő elmaradt. A Baywatch forgatásán összejött a szerep szerinti szerelmével, de ez az esküvő is kútba esett, a pár két év alatt elhidegült egymástól. Ám közben Erika valódi színésznő lett, így amikor Pamela Anderson belépett a Baywatch szereplői közé, ő önként kilépett. De nem kallódott el, azóta is dolgozik, kéttucatnyi ismert filmje van, például A massza, a Beverly Hill dili, az Utolsó utazás, az Úszó erőd, Az ellenfél, a Mentőosztag és a Földindulás.

Magánélete is rendeződött, bár első házassága egy évig se tartott, de ismét férjhez ment. A Hóvihar forgatásán beleszeretett a film fővilágosítójába, gyereket szült neki, és évekre a filmezéssel is felhagyott, hogy a családjának szentelhesse minden idejét. De azóta újrakezdte, és nincs semmi baj, pár éve a lesifotósok meztelenül kapták le napozás közben. A kép alapján bátran visszamehetne vízimentőnek is… (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.