65 éves CHRIS NOTH

November 13-án 65 éves CHRIS NOTH amerikai színész

Ünnepeltünk a Szex és New York című világsikerű sorozat férfi főszereplője, és miután belebújt Mr. Big bőrébe, megfordult vele a világ. A sorozat honi nézői is jól tudják, hogy Mr. Big sikeres, elegáns üzletember, és híres szerepe óta a színésztől is szinte elvárják, hogy a magánéletben is hasonlítson az általa megformált figurára. Pedig Chris egyáltalán nem hasonlít Mr. Bigre, saját bevallása szerint a szerep előtt meg volt róla győződve, hogy Manolo Blahnik egy olasz kisváros, s csak azóta tudja, hogy a világ legdrágább női cipőmárkája, amióta Mr. Big ilyeneket ajándékoz a barátnőinek.

A sorozat Chris színészi karrierjében is fordulatot hozott, a Szex és New York előtt ugyanis egyike volt a középszerű epizodistáknak, mindössze egy jelentősebb szerepe volt: Mike Logan nyomozót alakította az Esküdt ellenségek című, hozzánk szintén eljutott krimisorozatban. De jellemző, hogy amikor kiírták a sorozatból, a filmezést is abbahagyta egy időre, és híres riporter anyukája mellé csapódva járta a világot. Aztán bekerült a Szex és New York stábjába, és a sorozat kirobbanó sikere még az alkotókat is meglepte. S míg előtte Christ a kutya sem ismerte, később már szinte zavarta a népszerűség, mert egy lépést sem tudott tenni, hogy le ne rohantál volna a rajongók.

Egyébként Chris és Mr. Big abban mégis hasonlít egymásra, hogy mindkettőjüket szeretik a nők, Chris jóval az ötven felett sem tombolta még ki magát eléggé, aztán a nála 28 évvel fiatalabb Tara Wilson színésznőnél horgonyzott le, aki gyereket is szült neki. Aki most megint terhes, úgyhogy a 65 éves szívtipró megint apa lesz. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.