45 éves HAJDÚ PÉTER

Április 11-én 45 éves HAJDÚ PÉTER műsorvezető

Külkereskedelmi Főiskolát végzett ünnepeltünk egykoron az MSat televíziónál kezdte a Sztárok civilben című műsorral, majd azzal a NÉVshowR című műsorával szerzett országos népszerűséget, amely a királyi tévében futott először, majd átkerült az ATV kínálatába. Később pedig a Frizbi című műsorával szögezte a képernyő elé a nézőket.

Minden műsorában a hírességek magánéletével foglalkozott-foglalkozik, népszerűségéhez pedig jócskán hozzájárult, hogy az ő magánélete is mozgalmasan alakult, s viselt dolgait nem is titkolta soha, ő úgy véli: nem olyan nagy baj az, ha a hóhért akasztják. Főként szerelmi életével került a lapok címoldalára, járt például a Szomszédok akkorra már felnőtt Mágenheim Julcsijával, Ábel Anitával, majd az egyik valóságshow szereplőjével, Zsanettel, aztán az akkori miniszterelnök, Medgyessy Péter neveltlányával, Tornóczky Anitával, utána pedig az egykori szépségkirálynővel, Bálint Antóniával.

A helyzet nősülése után sem sokat változott, 2008-ban kötött házasságot a modell Sarka Katával, a lagzit – hol máshol? – a Szent István bazilikában tartották, s két gyerekük van, Noémi és Dávid. Aztán elváltak, de újabb szívügyeit már nem követjük. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.