45 éves GABRIEL SOTO

Április 17-én 45 éves GABRIEL SOTO mexikói színész

Felöltözve, öltönyben, nyakkendőben csak egy jóképű férfi, de honfitársai gyakran láthatják – ha csak a magazinok képein is – fürdőnadrágban, és úgy az igazi. Ünnepeltünk ugyanis kisportolt, jókötésű fickó, igazi modell alkat. Nem csoda, az is volt, Mexikó férfimodelljeként tűnt fel még 18 évesen, majd a Mister World versenyen a második helyet csípte el, a filmesek azonnal le is csaptak rá. A latin szappanoperákban ugyanis a sok csinos lány mellé mindig szükség van szépfiúkra is, akik a női nézőket szögezik a képernyők elé.

Nos, Gabriel tökéletesen meg is felelt a célnak, az Acapulco szépe című sorozatban bronzbarnán szédítette a nőket a tengerparton, ami be is indította a karrierjét. Később játszott a Szeretők és riválisok, valamint A szerelem ösvényei című sorozatban is, ez utóbbiban Aracely Arambula partnere volt. Az utóbbi produkció a mexikóiak számára azért is érdekes volt, mert a két színész éppen akkoriban volt túl a viharos szakításon, s magánéleti zűrjeik különös ízt adtak a játékuknak. Gabrielnek volt egy másik nagy nyilvánosságot kapott kapcsolata is, méghozzá egy Martha Julia nevű szépséggel, akivel már a házasságot tervezgették, amikor egy lesifotós lekapta a szexis szőkeséget, amint kézenfogva sétálgat a tengerparton egy másik férfival.

Gabriel legkedvesebb időtöltése a motorozás, bánatában is nyeregbe pattant, s mivel nem törte össze magát, folytathatta pályafutását, sőt, már mozifilmben is játszott. Egy időben úgy tűnt, hogy a boldogságot is megtalálta, feleségül vette Geraldine Bazan színésznőt, aki két gyerekkel is megajándékozta. Ennek ellenére tavalyelőtt elváltak, Gabriel új kapcsolata a 28 éves orosz Irina Baeva. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.