Életrajzi könyveink – Tizenegy gyűrű

Tizenegy gyűrű – A legendás NBA-edző önéletrajza

Ára: 4990 helyett 3499 ft

Megrendelhető: itt

Michael Jordan és Kobe Bryant legendás edzőjének, a tizenegy NBA-bajnoki gyűrűvel büszkélkedő Phil Jacksonnak páratlan önéletrajzi kötete már magyarul is olvasható!

Phil Jackson az NBA történetének talán legnagyszerűbb trénere. Hírnevét a Chicago Bulls vezetőedzőjeként alapozta meg: regnálása alatt – 1989 és 1998 között – a Bulls hatszor ért fel az NBA csúcsára, majd 2000 és 2010 között a Los Angeles Lakers együttesével öt bajnoki címet ünnepelhetett. Jackson tartja a rekordot a játékosként és vezetőedzőként nyert bajnoki gyűrűk számában is.

A Tizenegy gyűrű című könyvben Phil Jackson felfedi, mi volt saját és csapatai páratlan sikerének titka. Többek között elmeséli, hogy miként vette rá Michael Jordant, a világ legjobb kosárlabdázóját, hogy önzetlenebbül játsszon, még ha ez MJ pontkirályi címébe is került; hogyan faragott NBA-bajnokcsapatot a legkülönbözőbb képességű játékosokból; miként bírta rá Dennis Rodmant és más „nehezen kezelhető” játékosait, hogy beálljanak a sorba, és hogyan faragott a lázadó, kamasz Kobe Bryantből igazi vezért.

Eddig azt hittük, mindannyian ismerjük e csapatok legendás sztárjait és titkait – Phil Jackson önéletrajzát elolvasva rájöhetünk, mennyire tévedtünk.

Phil Jackson
Tizenegy gyűrű
A legendás NBA-edző önéletrajza
Kiadó: G-ADAM Stúdió
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 384
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9786156345028

This entry was posted in könyvújdonságaink and tagged . Bookmark the permalink.