50 éves TORI SPELLING

2023. május 16-án 50 éves TORI SPELLING amerikai színésznő

Nem volt nehéz dolga a pályakezdéssel, apja, Aaron Spelling ugyanis az egyik legmenőbb producer volt Hollywoodban, a kis Victoria is egy 120 szobás villácskában nevelkedett, s amikor Karácsonykor nem esett hó, a papa negyven tonna havat hozatott a kertbe, hogy legyen miben szánkóznia a gyereknek. Apja már ötévesen bedugta egy sorozatba, s azóta megszakítás nélkül filmezik, sokáig jórészt a 2006-ban elhunyt papa produkcióiban persze.

Mondani sem kell, hogy a világ minden táján – így nálunk is – nagy népszerűséget szerzett Beverly Hills 90210 című sorozatot is Tori apukája gyártotta, nem meglepő hát, hogy a papa kedvence főszerepet kapott benne. Donna Martint alakította, pedig igencsak távol áll tőle filmbéli szerepe, Donna ugyanis kimondottan szűzies lány, ami Toriról közel sem mondható el, nagy botrányt kavart például azon nyilatkozatával, miszerint ő leginkább a mellékhelyiségben szeret szerelmeskedni. Talán mondani sem kell, hogy az apai pártfogás miatt Torit minden kolléganője utálta. Egyébként az említett családi villa a Bill Clintonnal történt afférjáról elhíresült Monica Lewinsky dúsgazdag orvos apjának házával szomszédos, s Monica már gyerekkorában megharagudott Torira, mert az nem hívta meg egyik szülinapi bulijára. Monica akkor állítólag megfogadta: egy szép napon még ő lesz a híresebb kettejük közül. Hát…

De akárhogyan is, Tori sem panaszkodhat, világhíres, és kora előrehaladtával le is higgadt. Egy gyorsan lezavart házasságot követően 2006-ban feleségül ment kollégájához, Dean McDermotthoz, és csodák csodájára még mindig együtt van. Öt gyerekük van. (Kalendárium Press)

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.