40 éves MAHÓ ANDREA

Február 21-én 40 éves MAHÓ ANDREA színésznő, énekesnő

Róla nem lehet elmondani, hogy csodagyerekként indult, külkereskedelmi szakközépiskolába járt, s első énekóráját  csak érettségi után vette. Akkor kezdett el logopédushoz is járni, hogy szebben beszéljen, a terve ugyanis az volt, hogy szinkronszínész lesz. De tanárai nagyobb célokra biztatták, így beiratkozott Gór Nagy Mária színitanodájába, utána pedig jelentkezett az ország összes színházába. Végül Győrben kapott lehetőséget, ahol kisebb szerepeket bíztak rá, de így is nagyon elégedett volt. Ám egy szép napon meglátta a színház hirdetőtábláján a Madách Színház felhívását Az Operaház fantomjának szereplőválogatására. Nagy bátran felutazott Pestre, és megtörtént a csoda: kiválasztották.

A zenés darab sikere számos lehetőséget nyitott meg előtte, ő pedig kihasználta, még nem volt huszonöt éves, amikor már a legnépszerűbb musical színésznők között tartották számon. Irigyelt főszerepek sorát énekelte már el, Az Operaház fantomjában ő volt Christine, de A nyomorultak Cosette-je vagy a West Side Story Mariája is a színésznők álma. Sok férfi rajongó álma azonban nem teljesült. Emlékszünk, hogy a Romeo és Júlia című musicalt olyan óriásplakátokon reklámozták, amelyben Júlia félmeztelenül omlott szerelmese karjaiba, ám a címszerepet alakító két kiváló színésznő egyike sem vetkőzött le a darabban, sem ünnepeltünk, sem Szinetár Dóra.

Ez tőlük ezután sem várható, Andrea is úgy lett sztár, hogy közben nagyon visszafogott a bulvármédiával. Nem a magánéletével kérkedik, inkább arra büszke, hogy az Aidában ő lehetett Núbia hercegnője. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.