55 éves ROMÁN JUDIT

Szeptember 11-én 55 éves ROMÁN JUDIT színésznő

Éveken át az egri Gárdonyi Géza Színházban játszva sok nagyszerű szerepben láthatta a hevesi közönség. 1993 óta a József Attila Színház tagja, és a fővárosban sincs oka panaszra, A Pál utcai fiúkban rá osztották Nemecsek szerepét, de volt A makrancos hölgy Kocsmárosnéja, a Vízkereszt Violája, s részese A miniszter félrelép fergeteges sikerének, ő volt a szobalány. Mostanában ismét Egerben tapsolhat neki a közönség.

Mindezek ellenére viszonylag kevesen ismerték mindaddig, míg fel nem tűnt a képernyőkön a Szeress most című sorozat, amelyben Pintér Ilonát játssza. Nagyon örült a feladatnak, már csak azért is, mert a képernyőn szerepelve jobban kell vigyáznia az alakjára, nem mintha nem lenne nagyon csinos egyébként is. A sorozat rendszeres nézői tudják, hogy Ilona házassága nem a legjobb, ám ő igyekszik megmenteni, ami nem túlságosan különleges életszituáció, nem csoda, ha Judit maga is átélt már hasonlót.

Gyermekei apjával akkor dúlt a szerelem, amikor még egri színésznő volt, s így távol egymástól minden szépnek tűnt. Aztán megszületett második gyermekük, s úgy gondolták, a családnak immár közösen kell élnie, nosza össze is házasodtak, ám az együttélés során sok gond adódott. Judit évekig halogatta a döntést, aztán mégiscsak beadta a válópert, s békében külön is váltak útjaik. Ám Judit nem sokáig búslakodott egyedül, beleszeretett kollégájába, Sághy Tamásba, akit Judit két lánya is elfogadott, mi több, Tamás lánya is is hamar megbarátkozott Judittal.

Az eljegyzésre egy karácsony este került sor, amikor az egyik csomagban karikagyűrű lapult, s először a gyerekek gratuláltak a nagy eseményhez. Mert persze ők mindenbe be voltak avatva. Azóta megvolt az esküvő is, és közös gyermekük is van. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.