45 éves VÁRKONYI ANDREA

November 11-én 45 éves VÁRKONYI ANDREA bemondónő, a TV2 hírolvasója

Amikor a TV2 Jó estét Magyarország! című esti hírműsorában először tűnt fel Pálffy István mellett, a nézők újólag állapíthatták meg: megint kaptak rendszeres esti vendégként egy csinos, fiatal nőt. S igazuk is volt, hiszen a média új szereplője tényleg nagyon szemrevaló. Amit azonban kevesebben tudnak: nem csak szép, de nagyon okos is.

Egyetemet végzett, nem is egyet és akármilyeneket, először orvosi diplomát szerzett, majd egészségügyi közgazdász menedzser szakon tanult. De fiatal korától érdekelte a média világa is, már gimnazistaként dolgozott egy szegedi helyi televízióban, majd a diploma megszerzése után miközben nappal a betegeket gyógyította a szegedi klinikán, esténként egy kábeltévében műsort vezetett. Az országos médiába a véletlen vezérelte; egy egészségügyi intézmény szóvivője volt, és egyik sajtóanyaguk CD-je Pánczél Andreának, a TV2 szerkesztőjének a kezébe került, aki fantáziát látott benne, és meghallgatásra hívta. Mondani sem kell, megfelelt, bekerült a híradósok stábjába, és csakhamar képernyőre került.

Ám míg doktornőként féltve őrizhette magánéletét, médiasztárként be kell látnia, nagyon sokan kíváncsiak rá, mint emberre is. Így azután mindenki tudja róla, hogy több mint egy évtizeden át volt a szintén népszerű rádiós-tévés Bochkor Gábor párja volt, gyerekük is született, Nóra.  (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.