55 éves CALISTA FLOCKHART

November 11-én 55 éves CALISTA FLOCKHART görög származású amerikai színésznő

Filmográfiája nem túl terjedelmes, forgatott pár mozifilmet, játszott néhány szerepet a Broadway-n, valójában azonban csak az Ally McBeal című sorozat címszerepéről nevezetes. Ez a sorozat azonban kirobbanó siker lett – eljutott hozzánk is -, úgyhogy Calistából is milliomos sztárt csinált.

Ennek megfelelően is viselkedett, miközben ezernyi hozzá hasonló képességű színésznő tapsikolt volna örömében, ha ilyen lehetőséghez jut, ő viszont állandóan nyafogott. A sorozat népszerűsége csúcsán azt nyilatkozta, elege van abból, hogy Ally nem talál magának pasit, és hogy a fantáziátlan forgatókönyv szerint máson már nem is jár az esze. “Már teljesen kivagyok, egyáltalán nem érdekel az egész” – mondta egy interjúban, “A világ olyan nagy, de Ally mást sem csinál, csak pasizni próbál vagy aggódik a pasik miatt, és ez nagyon fárasztó. Nekem meg tele van a hócipőm.”

Hogy Calista mennyit álmodozott a pasikról, azt természetesen nem tudjuk, az viszont bizonyos, hogy tíz éve elszerette a feleségétől Harrison Fordot, aki majdnem húsz évet élt a nejével, aki két gyermekkel is megajándékozta. Ford különben huszonkét évvel idősebb a törékeny színésznőnél, és egy amerikai bennfentes kritikus szerint a rettenhetetlen Indiana Jones ezúttal alulmarad, “Calista elviseléséhez sok füvet kell szegénynek elszívnia” – summázta véleményét.

Ehhez adalék lehet, hogy egyszer már majdnem szakítottak, mert Harrison nem gyászolta eléggé mélyen Calista elpusztult macskáját. De aztán a színésznő nagy kegyesen megbocsájtott, mert végül figyelembe vette, hogy Harrison Fordnak mégiscsak pár héttel korábban halt meg az édesanyja. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.