45 éves CHLOE SEVIGNY

November 18-án 45 éves CHLOE SEVIGNY amerikai színésznő

A neves francia arisztokrata család leszármazottja jómódú környezetben nőtt fel, bátran álmodozhatott bármiről. Kétkezi munka vagy komoly tanulmányokat igénylő foglalkozás szóba sem jöhetett, így a kicsit is szemrevaló milliomos csemeték esetében szokásos módon a divatszakmát nézte ki magának. Modellként szívesen is szerepeltették, nem csupán külseje, hanem hírneve miatt is. Egy márki utódjára persze nem szokványos ruhákat adtak, Chloe állandóan excentrikus cuccokban, feltűnő sminkben jelent meg a kifutókon és a divatlapok fotóin.

Színészi pályafutását is hatalmas botránnyal kezdte, a Cannes-i Filmfesztiválon tűnt fel a Kölykök című filmben, amelyben egy HIV-pozitív lányt játszott. A film nagy vihart kavart, azóta pedig, ha valamely rendező nem bánná, hogy filmje némi botrányt okoz, Chloét bizonyára meghívja a szereplők közé. Szerepelt az Amerikai pszichóban, a Ha a falak beszélni tudnának, A fiúk nem sírnak című produkcióban egy leszbikus lányt játszott, a Palmettóban pedig egy kényeskedő bűnözőt. A legnagyobb botrány a The Brown Bunny című filmje körül volt, egyik jelenete a kritikusok többségénél kiverte a biztosítékot. A jó ízlés nem engedi a szexjelenet részletes leírását, legyen elég annyi, hogy a jelenetet még a rendező – egyben a film főszereplője – is olyan merésznek találta, hogy a kettejüket mutató felvétel során automata kamerát használt, így csak ketten voltak a szobában.

A színésznő még hajadon, de jövendőbelije nem vesz zsákbamacskát, Chloe szokatlan merész meztelen képeivel tele van a világháló. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.