40 éves MICHELLE VIETH

November 19-én 40 éves MICHELLE VIETH mexikói színésznő

Szinte berobbant a sztárvilágba, ő volt a Sonadoras című filmsorozat legfiatalabb szereplője, mindössze húszéves, és a szappanopera sikere belőle is híres embert csinált. Meg is szédítette egy kicsit a siker, a Barátnők és riválisok című sorozatban már úgy viselkedett, mint a leghíresebb sztárok, sosem volt megelégedve semmivel, sőt, gyakran el is késett a forgatásról, rá várt az egész stáb. A producerek meg is unták az állandó hisztériát, és a történet végére kiírták a sorozatból, majd telefonon közölték vele, többet nem kell bejönnie.

Michelle a magánéletben talált vígaszt, hosszas, veszekedéseket, időleges szakításokat sem nélkülöző jegybenjárás után férjhez ment szívszerelméhez, de azt azért jegyezzük meg, hogy az utolsó pillanatban Michelle majdnem lefújta az esküvőt. Minden rózsaszínűnek látszott, bár Michelle nem egy konyhatündér, Hector szerint: “édes kis szerencsétlenség a konyhában, aki boldogtalan, ha nem fürödhet meg a lisztben”. Egyéves házassági évfordulójukon a pár megosztotta a nagyközönséggel leghőbb vágyát is; gyermeket szeretnének.

És alig telt el pár hónap, amikor robbant a bomba, az álompár házassága tönkrement, Michelle kidobta férjét – egyébként a férfi házából -, mert az állítása szerint megcsalta egy kezdő színésznőcskével. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.