35 éves SZABÓ ERIKA

November 24-én 35 éves SZABÓ ERIKA színésznő

A dabasi lány hétszáz jelentkezővel együtt ment el a Barátok közt meghallgatására, így bizony nem sok esélye volt, hogy éppen őt választják ki a távozott Erdélyi Tímea helyére új Mátyás Tildának. A szempontokat nem ismerjük, de tény: a producerek jól választottak, az új Tilda csinos, szép, kedves, s szerepének megfelelően igencsak huncut volt.

A valóságban Erika egy kicsit más, bár ő is rendetlen némiképp, ám nagyon célratörő, és nem csak szép, okos is. Diplomás közgazdász, s bár nagyon szeret utazgatni, nem vész el a világban, angolból középfokú nyelvvizsgája van, de tud németül is, és egy picit szlovákul. Kicsit ő maga is szlovák, nagyszülei még mindig szlovákul beszélnek egymás között, s ő is tanulta északi szomszédaink nyelvét az általános iskolában.

Éppen tíz éve szállt ki a Barátok köztből, de színésznőként sem kallódott el, sőt. Elvégezte a Színiakadémiát, játszik a Vígszínházban, pár éve pedig a Radnóti Színház tagja. De a képernyőről sem tűnt el, évek óta ő Duna Televízió népszerű magazinműsorának, a Balatoni Nyárnak az  egyik házigazdája. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.