50 éves TIONNE “T-BOZ” WATKINS

Április 26-án 50 éves TIONNE “T-BOZ” WATKINS amerikai énekesnő

Ha valaki nem tudná, ünnepeltünk a rhythm and blues kategóriában élen járó TLC együttes tagja volt. A három rendkívül csinos lány 1993-tól gyűjtötte a trófeákat; a rend kedvéért meg kell említeni T-Boz társnőit is, hiszen csak így érdekesek: tehát a 2002-ben tragikus körülmények között elhunyt Lisa “Left Eye” Lopes és Rozanda “Chilli” Thomas.

Az első nagy durranás a CrazySexyCool című albumuk volt 1994-ben, amely négyszeres platina lett, s ráadásul telitalálat a címe is, hiszen Lisa az őrült, Rosanda a szexi, T-Boz pedig a hideg. De lehet, hogy az egész fordítva érvényes. Különösen jó évük volt 1996, akkor is beseperték a kötelező két Grammy-jüket a Waterfalls-ért. Nagy sikerük volt a No Scrubs és az Unpretty című kislemezük, a No Scrubs például a Soul Train egyik díjazottja lett. a TLC 15 éve, 2005-ben fejezte be. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in könnyűzenei, zenei évfordulók-születésnapok. Bookmark the permalink.