55 éves CSOMOR CSILLA

Január 20-án 55 éves CSOMOR CSILLA színésznő

Annak idején Jászfényszarun esténként még az országos átlagnál is többen nézték a Barátok közt című népszerű tévésorozatot, mert sokak személyes ismerősét is láthatták benne, Berényi Zsuzsa alakítója, Csomor Csilla ugyanis a város szülötte volt. Ott is cseperedett, évekig játszott a helyi színjátszó szakkörben, de nem színésznőnek, hanem bohócnak készült.

De nem a cirkuszba, hanem a Színművészeti Főiskolára jelentkezett, szépen el is végezte, és a győri színházban kezdte pályafutását, ahol sokféle műfajban kipróbálta magát, játszott zenés vígjátékban és operettben is. 1992-ben a budapesti Nemzeti Színházba szerződött, ahol azonnal bedobták a mély vízbe, bekerült a Macbeth és a Bánk bán előadásba, Ophélia alakítása kivált jól sikerült. Aztán egyik “alapítója” lett a Barátok közt című sorozatnak, amelynek révén országos ismertséget és népszerűséget szerzett.

Nyolc évig játszott a sorozatban, amelyben két gyereke volt, Kata és Dani, neki magának viszont különben nincs gyereke, ám amint Zsuzsa, úgy ő is remekül főz, különösen a mediterrán konyhát szereti, az olaszt és a franciát. Szeret utazni is, Franciaországban szinte már otthon van, gyakran tőle kérnek útbaigazítást a turisták. És a napi torna mellett különleges sportot űz: nagyszerűen golfozik, már versenyt is nyert. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.