50 éves ROZONDA THOMAS

Február 27-én 50 éves ROZONDA THOMAS amerikai énekesnő

Az egykori TLC lánytrió tagja Chilli művésznevét vélhetőleg szenvedélyes természete miatt kapta. A TLC fénykorában Chilli mellett Tionne “T-Boz” Watkins és Lisa “Left Eye” Lopez felállásban hódított. A csajok 1991-ben robbantak be Ooooooh… On The TLC Tip című albumukkal, amelyről sorozatban három dal került a Top Ten-be. A hegymenetet lejtmenet követte, második albumuk megjelenése után Lopezt lesittelték, mert féltékenységből felgyújtotta barátja házát, szabadulása után pedig elvonókúrára kötelezték. Igaz, ettől a korong csak még jobban fogyott. Menedzselési hiányosságok miatt azonban mégis csődöt kellett jelenteniük, a süllyesztőből Fan Mail című korongjukkal kapaszkodtak vissza, s Unpretty című daluk szupersiker lett. Megérdemelten. De nem sokáig örülhettek, Lisa ugyanis Hondurasban autóbaleset áldozata lett. A TLC éppen készülő lemezét a két hátramaradott lány befejezte, így a 3D című korong is megőrzi Lisa emlékét. A TLC duóként ma is működik. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in könnyűzenei, külföldi évfordulók, születésnap, zenei évfordulók-születésnapok. Bookmark the permalink.