50 éves EWAN McGREGOR

Március 31-én 50 éves EWAN McGREGOR skót színész

Színész nagybátyja, Denis Lawson hatására kölyök korától színész akart lenni, még a sulit is idő előtt abbahagyta, hogy beálljon segédszínésznek. Szerencséjére hamar felfedezték, alig múlt húszéves, amikor már szépeket írtak róla a kritikusok, Trainspotting című filmjével pedig ismert és népszerű lett.

Nagyon jót tett karrierjének a Párnakönyv című film is, amiben anyaszült meztelenül szerepelt, s ez annyira megtetszett neki, hogy azóta akkor is vetkőzik, ha senki nem kéri rá. Egy milánói Versace-divatbemutatót is azzal dobott fel, hogy a közönség első sorában ülve elővette a micsodáját – a jelenlévő hölgyek nagy örömére, szemtanúk szerint még a bemutatókon szokásos halk csevegés is abbamaradt egy időre. A rendezők ki is használják magamutogató hajlamait, bár a Fiatal Ádám című filmjének amerikai verziójából ki kellett vágni azt a jelenetet, amelyben teljesen pucéron látható. Ewan persze dühöngött: “Ha egy filmben legyilkolok száz embert, azt lehet, de ha előveszem a cerkámat, az megbocsájthatatlan. Szegény amcsiknak, ha látni akarják a fütyimet, Angliába kell utazniuk.” Ha viszont nem ragaszkodnak a látványhoz, több filmben is láthatják, a Csillagok háborújában Obi-Wan Kenobit alakítja, s játszik a Moulin Rouge, a Nagy hal, a Robotok és A Sólyom végveszélyben című moziban.

Ő maga is végveszélybe került pár éve, rákapott ugyanis az italra, s mint ahogy férfibüszkeségét, ezt sem titkolta, interjút is gyakran adott piásan, s ugyebár ilyenkor mindig fennállt az a veszély is, hogy előkapja… (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.