40 éves JESSICA ALBA

2021. április 28-án 40 éves JESSICA ALBA amerikai színésznő

Olyan formás feneke van, hogy életem hátralévő részében csak vele szexelnék” – mondta róla egy férfi partnere, és nincs egyedül, ünnepeltünket tartják a világ egyik legszexisebb nőjének, pár éve egy szavazáson ő lett a férfiak álma, és több nemzetközi férfimagazin olvasói is őt találták a legkívánatosabbnak.

Valóban egzotikus szépség, ereiben mexikói, francia, dán és indián vér csörgedezik. Szülei szigorú katolikus nevelésben részesítették, s azt is csak sokára fogadták el, hogy színésznő lett. A bambanő, a Sötét angyal, a Sin City, A nyelvtanárnő és a Fantasztikus négyes című filmek szereplője sok kolléganőjétől eltérően egyáltalán nem a szépségéből akart megélni, sőt, vallásossága miatt nem is vetkőzik soha. Pedig el lehet képzelni, hogy a producerek térden állva könyörögnek neki, ám hiába. Rajongói persze most tévedést emlegethetnek, mondván, Jessica a Machete című filmben néhány másodpercig meztelenül látható. Ám ki kell ábrándítsuk őket, a fehérneműt a stúdiók mélyén a számítógépes szakemberek varázsolták le róla.

Bájaiban eleddig nem sokan gyönyörködhettek, abban is különbözik a hollywoodi sztároktól, hogy nem váltogatja sűrűn a partnereit, eddig két komolyabb kapcsolata volt, második szerelméhez feleségül is ment, és szült neki három gyereket. Sőt, immár boldog családanya, kislánya a nyáron lesz hároméves. “A férjem és a gyerekeim közelsége az én igazi világom” – nyilatkozta, s ennek megfelelően csak akkor filmez, ha a munkának a család nem látja a kárát. Így azután a külseje se foglalkoztatja, nem kínozza magát fogyókúrával, s inkább jó családanya, mint szexis díva akar lenni. Ráadásul ő magát sosem tartotta szépnek. Elképesztő. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.