80 éves CHARLIE WATTS

2021. június 2-án 80 éves CHARLIE WATTS angol rockzenész

Rolling Stones dobosa nem arról híres, hogy állandóan fülig érne a szája, de ez persze nem jelenti azt, hogy Charlie barátunk híján lenne a humornak, sőt. Különösen elemében van interjúadáskor, válaszaival szisztematikusan az őrületbe kergeti az újságírókat, ő pedig bizonyára jókat derül magában. Csak példaként említsük meg egyik frappáns válaszát; a szülei kilétét firtató kérdésre például szellemesen azt válaszolta: Watts úr és Wattsné asszony. Sok intimitást nem árul magáról, annyit tudni róla, hogy szereti a teát és a nőket, de hát ez sok angol sajátja, ezekkel a dolgokkal nemigen tűnne ki honfitársai közül. Dobolni viszont kicsit jobban tud az átlagnál, bár ebből sem csinál nagy faksznit, s legnagyobb törésnek az életében a Rolling Stone-hoz való csatlakozását tartja. Szóval egyéni humorú fickó. A Rolling Stones különben egykoron Alexis Korner együtteséből csábította el, s Keith Richards azt mondja róla, hogy nála különb dobos nincs még egy – legalábbis a Stonesban. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in könnyűzenei, külföldi évfordulók, születésnap, zenei évfordulók-születésnapok. Bookmark the permalink.