50 éves TILL ATTILA

2021. december 3-án 50 éves TILL ATTILA műsorvezető

A művészeti élet eseményei iránt érdeklődők régről ismerhetik, hiszen nyolc évig vezetett kulturális tévéműsorokat. Nem véletlenül került éppen oda, ő maga is festőművésznek készült, képei azonban jelenleg a pincében várják jobb sorsukat. Pedig lelkesedésnek nem volt híján, inkább alkata nem illet a festészethez, amelyhez nyugalom, csönd szükségeltetik, ő viszont izgága, örökmozgó ember volt világéletében; “eleven gyerek voltam, folyton zsizsegtem, ugrándoztam, szaladgáltam” – vallotta be egy interjúban. Ezért aztán szépen elpakolta a festékes tégelyeket, ecseteket, vásznakat, és a média felé vette az irányt.

Előbb az MTV Múzsa című műsorát vezette, majd a TV3, utána pedig a TV2 alkalmazta kulturális műsoraiban. Emlékezetes műsora a Propaganda. Éppen a Mixer házigazdája volt, amikor felkérték; legyen a Big Brother valóságshow műsorvezetője. Szerepléséről megoszlanak a vélemények, az azonban bizonyos, hogy egycsapásra országosan ismert médiasztár lett belőle, ő vezette a Megasztárt, majd pedig a Megatánc, azóta pedig megannyi más produkció műsorvezetőjeként láthattuk.

A magánélete is nyitott könyv. Boldog házasságban él, feleségével, Korpás Krisztinával a TV3 csatornán ismerkedett meg, az első margitszigeti randi után gyorsan összeköltöztek, és három hónap múlva már ki is mondták a boldogító igent. Három gyerekük van. Akik az apjukra ütöttek, örökmozgó gyerekek, a Till család állandó nyüzsgésben és hangzavarban él. Ami azért meglepő, mert Attila bevallása szerint legkedvesebb időtöltése a képzőművészeti könyvek, albumok csöndes lapozgatása. Kész szerencse, hogy biciklizni is szeret. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.