60 éves GABRIELA GOLDSMITH

2023. szeptember 11-én 60 éves GABRIELA GOLDSMITH mexikói színésznő

A neve alapján nem gondolnánk, hogy mexikói, igaz, azt sem, hogy ereiben magyar vér is csordogál. Pedig így van, az apai nagymamája magyar, és Gabriela kislányként sokat hallott a nagyitól a messzi, egzotikus országról. Az édesanyja különben kubai, aki színésznőként is szerepelgetett, aztán férjhez ment egy mexikói férfihoz, új hazájába költözött, és felhagyott a színészettel. Gabriela viszont valóra váltotta anyukája álmát, igaz, egy fontos pillanatban döntenie kellett, hogy a röplabdázást vagy a színészetet választja.

Utóbbi mellett voksolt, s jól tette, mert nem csak szappanoperákban, de komoly színházi előadásokban is játszik. Sorozatai közül több eljutott hozzánk is, például a Maria Mercedes, a Camila és a Szeretni bolondulásig. Annak ellenére sikerült a célját elérnie, hogy pályakezdésekor nagyon nehéz helyzetbe hozta saját magát. Szinte még gyerekfejjel beleugrott egy házasságba, 16 évesen gyereket szült, s úgy tanult a másnapi matekdolgozatra, hogy közben a lábával a bölcsőt ringatta. Mert persze a felelőtlen házasság nem tartott semeddig sem. Szülei segítettek, amit tudtak, de neki kellett kiharcolnia a jövőt. Elvégezte iskoláit, közben reklámfilmekben szerepelt, majd bemondónő lett, aztán műsorvezető, s végül színésznő. S közben bensőséges viszonyt sikerült kialakítania a lányával is, aki természetesen már felnőtt nő.

Őt pedig ismeri az egész ország, annak ellenére, hogy bár szexi képeket róla is készítettek, meztelenül nem fotóztatja magát. A férfiakkal viszont nincs szerencséje, mindig melléfog szegény. Ettől eltekintve kiegyensúlyozott ember, harmonikus életet él, egyedül egy rossz tulajdonsága okoz kisebb gondokat neki: minden állattól fél, aminek nem négy lába van. (Kalendárium Press)

 

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.