70 éves CSEPREGI ÉVA

2023. október 22-én 70 éves CSEPREGI ÉVA popénekesnő

A pestszentlőrinci lány talán maga sem hitte el, hogy ilyen magasra juthat, hiszen amikor az általa is erősített Kócbabák trió társult az egykor szebb napokat látott Neoton együttessel, még a magyar második vonalban is alig tudtak megkapaszkodni. Azonban a sors kifürkészhetetlen akarata összehozta őket a magyar popzene élére akkoriban kinevezett, mindenható Erdős Péterrel. A sokat próbált Hungaroton-menedzsernek megtetszett a Neoton, és még inkább a szép szőke Csepregi Éva, s mivel a vonzalom nem maradt viszonzatlan, Erdős a csapat hóna alá nyúlt.

Totálisan átformálta a csapat arculatát, és ráállította őket a diszkó-stílusra. A kísérlet sikeresnek bizonyult: ha világsztár nem is lett a külföldön Newton Family néven nyomuló csapatból, a japán és a spanyol piacon szép eredményeket értek el. A stílus ellen eleinte tiltakozó tehetséges zenészek idővel megtörtek, a pénz és a siker láttán szépen csendben maradtak. De idővel a Neoton Famíliát is bomlasztani kezdte a szakmai féltékenység – ez főként a lányok számának fogyásban nyilvánult meg, mígnem Csepi egyedül maradt a porondon -, majd Erdős Péter meghalt, s befolyásos pártfogó hiányában a csapat széthullott. Éva Végvári Ádámmal duóban, majd szólóban folytatta, s nagy siker volt 30 éves jubileumi koncertje. Aztán 2005-ben ismét összeállt a Neoton Família, és a telt ház mutatta, hogy közönség nem felejtette el őket.

Csepi a fénykorában igazi szexbomba volt, ám most is bátran kiállhat a közönség elé, csinos és vonzó nő ma is, pedig állítólag kislány korában duci, rút kiskacsa volt, és annyira ügyetlen, hogy felmentették tornából. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, illetve a naptárszolgáltatás megrendeléséhez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

 

This entry was posted in könnyűzenei, magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.