50 éves JENNIFER LOPEZ

Július 24-én 50 éves JENNIFER LOPEZ amerikai popénekesnő, színésznő

Rajongói világszerte vitáznak azon, vajon énekesnőnek vagy színésznőnek a kiválóbb, hiszen mindkét területen sok babért learatott már. Slágerei közül nem könnyű kiválasztani a legsikeresebbet, van választék bőven, a Waiting For Tonight, a Feelin’ So Good, a Let’s Get Loud, az I’m Real vagy a Jenny From The Block egyaránt megjárta a slágerlisták élvonalát, s inkább azon kell csodálkozni, hogy még egyikért sem kapott Grammy-díjat. Legújabb világsikere a Medicine.

Mint ahogy Oscar-díjat sem kapott még, pedig jelölték rá, méghozzá az Álmomban már láttalak című filmjéért, ami azt is mutatja, hogy színésznőként is a legnagyobb sztárok között a helye. Kéttucatnyi filmje jutott el hozzánk is, olyan népszerű mozik, mint az Anaconda, a Mint a kámfor, A sejt, az Angyali szemek, a Most már elég!, a Hölgyválasz, az Apja lánya, az Ilyen a formám, a Várandósok és A szomszéd fiú. Valamint a már említett Álmomban már láttalak, amiben nem csak a nézőket bűvölte el, de partnerét, Ralph Fiennest is, aki nem győzte dícsérni a forgatás után.

Nehéz tehát dönteniük a rajongóknak, ám a legizgalmasabb kérdés vele kapcsolatban, hogy vajon az ő feneke a legvonzóbb-e a világon, vagy Beyoncé popsija érdemli ki ezt a büszke címet. Szó mi szó, ünnepeltünk nemes testrésze kicsit nagyobb és gömbölyűbb mint a modelleké, de a férfiaknak nagyon tetszik, ezért aztán vigyázni is kell rá. A J.Lo-nak becézett sztár nemes testrészét 27 millió dollárra biztosították, így bizonyára a szívbaj kerülgette a biztosító embereit, amikor pár éve hatalmasat huppant a hátsójára az American Music Award díjátadóján. Még szerencse, hogy puhára esett.

A milliókat érő hátsót három férjének volt szerencséje közelebbről is megcsodálni, J.Lo-t eddig Ojani Noa, Cris Judd és Marc Anthony vezette az oltár elé. A szexis világsztár jelenleg egy volt baseball-játékos, bizonyos Alex Rodriguez partnere. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in könnyűzenei, külföldi évfordulók, születésnap, zenei évfordulók-születésnapok. Bookmark the permalink.