40 éves MARGARITA MAGANA

Július 25-én 40 éves MARGARITA MAGANA mexikói színésznő

Arrafelé korán érnek a sorozatsztárok, Margarita is igen zsenge életkorban kezdte a szakmát, mindössze tizennégy éves volt, amikor első sorozatát forgatta. Természetesen statisztaként, hiszen iskolába járt még, bár elméjének pallérozását hamar abbahagyta. Nem úgy a filmezést, húszévesen megkapta első főszerepét; a hozzánk is eljutott Szeretni bolondulásig című teleregényben Brisát formálta meg. S a sorozat sikere nyomán döntötte el végleg, hogy színésznő lesz.

A sorozat nem csak pályafutására, de magánéletére is meghatározó befolyást gyakorolt, a forgatáson ugyanis szerelembe esett partnerével, a Renét alakító Mauricio Aspéval, s románcuk hamar szárba szökött. Margarita teherbe esett, ezért aztán gyorsan egybekeltek, a csinos lány négyhónapos terhesen mondta ki a boldogító igent – polgári szertartás közepette, templomi esküvőt nem is tartottak. Aztán megszületett kislányuk, Shakti, ám mindez alig vetette vissza karrierjét, azóta már féltucat sorozatban szerepelt. Kezdetben otthon is minden rendben volt, Margarita nem győzött lelkendezni: “Mauricio türelemmel, megértéssel és kedvességgel halmoz el minket”, s mivel némiképp hisz az ezoterikus dolgokban, csodás jelként értékelte, hogy mindketten egy napon születtek – mármint július 25-én, mert Mauricio hat évvel idősebb Margaritánál.

Akinek karrierjére ma sem lehet panasza, magánélete viszont nem alakul túl rózsásan, csillagok együttállása ide, kedvező horoszkóp oda, férjével végleg elhidegültek egymástól, s 2003-ban elváltak. Azóta egy mexikói focistával él. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.