45 éves GALLUSZ NIKOLETT

Szeptember 11-én 45 éves GALLUSZ NIKOLETT színésznő, énekesnő

Sok évvel ezelőtt volt egy formabontó reklámfilm, amelynek több változatában egy butuska nő vásárolgat egy áruházban, s a végén mindig ugyanazt a slusszpoént mondja: “Mert hülye azért nem vagyok”. Nos, ennek a reklámszerepnek köszönheti, hogy megismerte az ország. Kicsit igazságtalan – de megszokott – dolog ez, hiszen Niki képzett színésznő, jeles színpadi szerepek vannak mögötte.

2001-ben kapott diplomát a Színház- és  Filmművészeti Egyetemen, s azóta a Madách Színház megbecsült művésze. Zenés produkciót nem igen visznek színre a közreműködése nélkül, szerepet kapott a Macskák, a József, Az Operaház fantomja, a Chicago és a Producerek című musicalben, mostanában pedig a Billy Elliot, a Mamma Mia és a Mary Poppins című produkcióban tapsolhatunk neki.

Remek énekhangját a színházon kívül, a popzenei életben is kamatoztatja, a Club 54 együttes énekesnője lett, s nagy sikert aratott a Józsa Alex-szel duettben énekelt Te éled át című dalával. S bár a Club 54 hivatalosan talán ma is működik, Niki – aki szólóban is koncertezik – tudja, hogy a popkarrier nem tart örökké, és a zenés színházból is kiöregszik egyszer – jó sokára persze -, amint maga mondta, eljön az idő, amikor a lábdobálos dívaszerepek már nem illenek hozzá. Ezért tudatosan készült a prózai színésznő szerepkörére, s többször bizonyította már, hogy jó úton jár.

Hogy a magánéletben merre jár, azt is tudni, nem titok, ő maga is nyíltan vállalja: a lányokat szereti, hosszú évek óta boldog kapcsolatban él, pár éve az eljegyzést is megtartották barátnőjével, Laurával. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.