60 éves KISZEL TÜNDE

November 24-én 60 éves KISZEL TÜNDE modell

Talán sok magyar férfi is emlékszik rá, hogy a honi műholdas televíziózás hajnalán volt egy Tutti-Frutti című műsor, amely 1992-ben futott a német RTL televízióban, Tünde pedig a műsor egyik szexis vetkőzőlányaként alapozta meg a hírnevét. Sok honfitársunk nézte akkoriban az említett szórakoztató műsort, de akkor még nem tudtuk, hogy hazánk csinos leánya is a fellépők között van, Tünde ugyanis különböző neveken, más és más nemzetek szexis lányait alakította.

Hazatérése után többféle munkát kipróbált, volt újságíró, televíziós műsorvezető, leginkább azonban mint “vendég” szerzett hírnevet. Szívesen hívják ugyanis mindenféle műsorba, sok évvel ezelőtt tagja volt például a Big Brother-házba beköltözött VIP-csapatnak, akkor lett igazi médiasztár Győzike és Sebeők János is. Tünde hobbija is igen “képernyőképes”, női fehérneműket gyűjt ugyanis, arra pedig külön műsort is lehetett alapozni, ha a szexis bugyikat és melltartókat ő maga mutatta be. Ez történt akkor is, amikor a Balázs Show színpadán adott elő erotikus divatbemutatót.  De ez persze nem most volt, s azon is lemérhető, hogyan szalad az idő, hogy élete büszkesége, az egész ország előtt szintén ismert lánya, Donatellácska az idén már nagykorú lett.

Egy valami változatlan, erotikus falinaptárjait minden évben kiadja, s annak idején abba is beletette kislánya képeit. Hogy az ideiben az immár nagykorú Donatella bájaiban is gyönyörködhetünk-e, azt sajnos nem tudjuk. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.