50 éves EDUARDO CAPETILLO

Április 13-án 50 éves EDUARDO CAPETILLO mexikói színész

Egy hatalmas vidéki birtokon nőtt fel, családjának minden férfi tagja torreádor, ő azonban nem követte a családi hagyományokat, “a bikaviadal nagyon szép és nemes, csak én félek bikáktól” – magyarázta később, inkább énekelni szeretett és orvosnak készült.

Értelemszerűen először az éneklés terén próbálhatta ki magát, 14 évesen egy tehetségkutató versenyen felfedezték tehetségét, s míg társai az iskolapadot koptatták, ő egy popegyüttessel járta Dél-Amerikát és az Egyesült Államokat. Ne valami tingli-tangli kölyökcsapatot tessék elképzelni, több lemezt is kiadtak, s a zenekarban énekelt későbbi felesége, a színésznőként nálunk is ismert Bibi Gaytán, valamint a popzenében is nagy karriert csinált filmcsillag, Thalía. Mivel az együttes sokat szerepelt a tévében is, a jóképű fiúra külön is figyelmet fordított a média, egyengették szólókarrierjét, és hamar bekerült a tévésorozatokba is. A nálunk is népszerű Marimarban Thalía partnere volt, a teleregény kirobbanó siker lett, a történetet többször is továbbgörgették, hogy ne kelljen abbahagyni. Aztán 1994-ben a forgatás befejezését azzal ünnepelte meg, hogy feleségül vette Bibi Gaytánt, akivel aztán a Camilla című sorozatban össze is hozták a producerek – mint emlékszünk Bibi volt a Camilla címszereplője, Eduardo pedig Miguelt alakította.

Eduardo és Bibi Mexikóban afféle álompárnak számít, öt gyerekük van, több mint egyedszázada vannak együtt. Mindketten őrülten féltékenyek egymásra, de egyiküknek sincs oka rá, mert mindketten hűségesek. Szeretnek együtt lenni az otthon melegében, a bulvársajtó nagy bánatára, kerülik a fényes partikat. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.