30 éves EMMA WATSON

Április 15-én 30 éves EMMA WATSON brit színésznő

A világ szeme láttára nőtt fel, tízéves volt, amikor a Harry Potter első részét forgatta, az utolsó folytatás készítésekor pedig húsz. Úgyhogy a földgolyó minden pontján láthatták a nézők, ahogy a pöttöm kislányból igazi nő serdült. A Harry Potter-filmek ugyanis a filmtörténet legnépszerűbb alkotásai közé tartoznak, eljutottak a világ minden tájára, ünnepeltünket Zambiában éppúgy ismerik, mint Tahitin.

Emma kiválasztása Hermione szerepére nem volt egyszerű, külön stáb foglalkozott a jelöltekkel, s végül többezer lány közül esett Emmára a választás. A döntésre személyes találkozón maga az írónő, J.K. Rowling bólintott rá, egy életre megváltoztatva ezzel a kislány életét. Mert miközben osztálytársai a szüleiket pumpolták egy kis zsebpénzért, addig Emma zsákszámra hordta haza a pénzt, csak a Harry Potter-filmekkel 10 millió angol fontot keresett, és akkor még nem beszéltünk a reklámbevételekről. Ráadásul színésznői karrierje is sínen van, rendezők, producerek járnak a nyakára, ha őt meg tudják nyerni egy szerepre, szinte garantált a siker.

A helyes kislány ma már valódi nő, az angolok a legszexisebb színésznőnek is megválasztották, de a nézők szeretnék továbbra ártatlan kis bakfisnak látni, ezért is keltett óriási felháborodást, hogy pár éve meztelen fényképe került nyilvánosságra. Emma rögtön tiltakozott, hogy nem ő látható a fotón, s bár az igazságot nem tudjuk, azt nem titkolta, hogy szeretne kilépni végre a jókislány szerepéből, és “valami merész dolgot művelni”. Ez azóta sem nagyon sikerült, pedig mi kiváncsian várjuk. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.