Elhunyt ANNE HECHE

Elhunyt ANNE HECHE amerikai színésznő

Nehéz gyermekkora volt, tinédzserként már maga kellett gondoskodnia megélhetéséről, még szerencse, hogy egy tehetségkutató versenyen felfigyeltek rá. Mint annyi nagy hírre jutott kolléganője, ő is egy szappanoperában kezdte, s első mozisikerét A sors kegyeltje című filmben, Steve Martin partnereként aratta. Ekkor – 1994-ben – még csak kereste a helyét a világban, ezt jelzi az is, hogy összeköltözött filmbéli partnerével, aki mint tudjuk, férfi – s ez az ő esetében bizony akkor meglepőnek számított.

Négy évre rá ugyanis nyíltan bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik, és őszintén felvállalta új szerelmét, Ellen DeGenerest. Meleg kapcsolata nagyobb nyilvánosságot kapott, mint filmes karrierje, pedig azzal sem vallott szégyent, hiszen olyan nagysikerű mozikban játszott, mint a Tűzhányó, a Fedőneve: Donnie Brasco, az Amikor a farok csóválja, a Visszatérés a paradicsomba és a Hat nap, hét éjszaka, mely utóbbi filmben Harrison Ford oldalán parádézott. A lapokat azonban jobban érdekelte Anne szerelmi élete, hónapokig cikkeztek várható házasságukról, majd arról, hogy barátnőjével gyereket szeretnének. Egyes lapok még azt is találgatták, ki lesz a menyasszony, ki a vőlegény, és vajon melyikük fogja kihordani a magzatot. Már azt is tudni lehetett, hogy Anne lányt, Ellen viszont fiút szeretett volna.

Aztán telt múlt az idő, és Amerika leghíresebb leszbikus párja  szakított. Sőt, Anne 2001-ben férjhez is ment, gyereket szült, majd elvált. Aztán új kapcsolatot kezdett, megint szült egy gyereket, majd megint társ nélkül maradt. Úgyhogy nem nehéz feltételeznünk, nem volt felhőtlenül boldog. Talán ezért is lett rabja az alkoholnak, a drogoknak, ami abból is nyilvánvaló, hogy amikor pár napja súlyos autóbalesetet szenvedett, a szervezetében mindkét pusztító szert megtalálták. Napokig küzdöttek az életéért, de súlyos sérüléseibe végül belehalt. 53 évet élt. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in elhunyt, halálhír. Bookmark the permalink.