65 éves SZEREDNYEY BÉLA

2023. február 22-én 65 éves SZEREDNYEY BÉLA színész

Mivel érdekli az asztrológia, rögtön az elején szögezzük le, hogy a Halak jegyében született, Bika aszcendenssel, s ez azt jelenti – saját elmondása szerint -, hogy erősen kötődik a dolgokhoz, hosszan viszi a terheket, nem könnyen hagyja abba, amit megszeretett. Lehet a dologban valami, hiszen a Páratlan párosban több mint félezerszer, a Macskákban pedig közel ezerszer játszott, úgyhogy nem lehet azt mondani, hogy hamar ráunt volna. Egy interjúban részletesen is kifejtette asztrológiai tapasztalatait: “A Halakból valamivel erősebb érzékenység van bennem – mondotta -, egyébként rengeteg Vízöntő bolygóm is van, tele vagyok levegővel, ezért nem tudok leülni soha, mindig jövök-megyek. A születésnapomon általában megcsináltatom a szoláromat és körül-belül tudom, hogy az elkövetkező évben mire számíthatok.”

Tehetségét és ambícióit ismerve, csupa jóra számíthatna. Például filmezhetne, hiszen sokszor bizonyított, legyen elég csak a Linda vagy az Angyalbőrben című sorozatát említeni, és szerepel az Egy szoknya, egy nadrág és az Egy bolond százat csinál című sikerfilmben. Egyébként rendez is, sőt, díszleteket tervez. Ehhez képest tavaly úgy megbántották, hogy több mint négy évtized után visszaadta az összes szerepét a Madách Színházban.

Valószínűleg a kicsit kényszerűségből megnövekedett szabadidejében sem fog unatkozni, nyáron lelkesen vitorlázik, télen szenvedélyesen síel, de szívesen biliárdozik, fut, úszik, szaunázik és teniszezik is. Örökifjú. (Kalendárium Press)

This entry was posted in magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.