60 éves ELLE MacPHERSON

2024. március 29-én 60 éves ELLE MacPHERSON ausztrál manöken, színésznő

A nemes egyszerűséggel csak “The Body” – “A Test – néven emlegetett szépségre egy amerikai síparadicsomban figyelt fel egy ügynök, s azonnal kezelésbe vette a lányt, akit akkor még Eleanor Nancy Gow-nak hívtak. A szőke cicus eredendő szépségét az erre szakosodott iparosok még fel is turbózták, majd a leányzó nevet változtatott, és megkezdte hódító útját a magazinok címlapján.

Karrierjének későbbi alakulása szokványos, úgyhogy nem túl érdekes, sikereiről legyen elég annyi, hogy pályája csúcsán elnyafizta egy újságírónak: “napi százezer dollár alatt fel sem kelek az ágyból”. Bele viszont szívesen fekszik akár másokkal is, ágyában annak idején egymást váltották a művészvilág és a pénzarisztokrácia jelesei, egyebek között Yann Gamblin francia fotós, Tim Jeffries brit milliárdos, Sean Penn filmszínész, az INXS sztárja, Michael Hutchence és a világhírű színész-rendező, Kevin Costner, majd egy gyors házasságot is lebonyolított. Miután így alapos ismeretekkel vértezte fel magát a férfiakat illetően, elérkezettnek látta az időt, hogy megállapodjon, újabb választottja egy svájci pénzember, bizonyos Arpad “Arkie” Busson lett, akinek némi magyar vér is csörgedezik az ereiben. Úgyhogy két gyermeke egy nagyon picit magyar is, méltán lehetünk hát büszkék.

Ő maga nem az, s bár már színésznőként is többször szerepelt, és vagyona jólmenő vállalkozásokban fial, valahogy nem igazán boldog. Gyermekei apjától régen elvált, aztán egy újabb milliárdos neje lett, tőle hét éve vált el. Szegény feje sokszor azt se tudja, hol van, ha az ibizai villájában múlatja az időt, akkor a bahamaiba vágyik és fordítva, teljesen érthető, ha nagy bánatában rákapott az italra is, bár állítólag egy méregdrága magánklinikán már kikezelték.

Ma is kellemes jelenség, és nagyon sokan emlékeznek egykori bombaformájára, a melbourne-i panoptikumban szinte havonta kell cserélni a viaszfiguráját, mert a látogatók annyit fogdossák, hogy a fenekéről mindig lepattogzik a festék. (Kalendárium Press)

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.