45 éves KATE HUDSON

2024. április 19-én 45 éves KATE HUDSON amerikai színésznő

Nagymamája révén némi magyar vér is csörgedezik az ereiben, édesanyja a világhíres színésznő, Goldie Hawn. Nevelőapja pedig a nem kevésbé népszerű sztár, Kurt Russell, s szüleit látva Kate sokáig nem készült a színi pályára. Inkább egyetemre ment, ám a tanulást nehéznek tartotta, így végül mégis követte szülei példáját.

Jól tette, és szinte azonnal sikerélmény érte, első igazi szerepéért rögvest Oscar-díjra jelölték, a Golden Globe-ot pedig meg is kapta. A film címe Majdnem híres, de ez rá már akkor sem volt igaz, azóta pedig ünnepeltünk igazán híres. Köszönhetően világsikerű filmek egész sorának, mint a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, a Bolondok aranya, a Kilenc és a Válás francia módra.

Ő amerikai módra vált el kétszer is, és három gyermeke van. Kate különben nem szabályos szépség, a keblei kimondottan kicsik, ám ő nem tervezi megnagyobbítani őket, egyébként sem különösebben kényes a külsejére. Egyes kritikusai szerint ízlése sincs, sokszor előnytelenül öltözködik, egy magazin szerint kórosan sovány, ám ezt már nem tűrte, és beperelte a lapot. Nem sovány, és kész. (Kalendárium Press)

Ha tetszik, amit csinálunk, szerény hozzájárulásával segítsen lehetővé tenni, hogy folytathassuk. Köszönjük, ha támogat bennünket!

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?