45 éves ASHLEY HAMILTON

Szeptember 30-án 45 éves ASHLEY HAMILTON amerikai színész

Híres családban nevelkedett, édesapja, George Hamilton híres színész, édesanyja, Alana Collins színésznő pedig Ashley apukájától való válása után az érces hangú rockénekes, Rod Stewart felesége volt. Anyai ágon Ashley édestestvére Kimberly Stewart színésznő, fotómodell és Sean Stewart énekes, de különböző rendű-rangú féltestvérei is celebeknek számítanak.

Ashley gondtalan nyugalomban, jó anyagi körülmények között nőtt fel, és nem voltak komoly tervei az életre. Híres zenésznek készült, esetleg színésznek, mindegy, csak dolgozni ne kelljen. Mivel kappanhangja van, híres énekes nem lehetett – bár ezt rosszul tudja -, de hogy a zenénél maradjon, szövegíróként próbálkozik, ő írta Robbie Williams Come Undone című felejthető dalát. Színésznek is csak nagy jóindulattal mondhatjuk, egyetlen mozifilmjét lehet említeni, az Elveszve Afrikában címűt, és játszott a Sunset Beach című tévésorozat néhány epizódjában.

Leginkább csajozni szeret, de hogy értene is hozzá, az túlzás. Tizenkilenc évesen feleségül vette Shannen Doherty színésznőt, ám az ifjú feleség fél év után faképnél hagyta. Ashley bánatában rászokott a drogokra, kétszer is klinikán kellett kezelni, hogy valahogy túlélje. Kábítószerfüggősége többször keverte életveszélybe, s szenvedélye miatt tették ki a Sunset Beachből is, miután drogokkal belőve súlyos motorbalesetet szenvedett. Felépülése után Angie Everhart Playboy-nyuszit vezette az oltár elé, de ez a frigy még addig sem tartott, mint az első, alig két hónap múltán már be is adták a válópert. Aztán Sara Fostert jegyezte el nagy lelkesen, de vele szerencsére nem házasodtak össze, mert csak egy évig bírták. Három éve aztán a Renee Karalian nevű  barátnője egy kislányt szült neki.

Szakmailag mostanában nem nagyon hallani felőle, pár éve Amerikában egy Megatánc-szerű showműsor szereplőjeként volt látható. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.