55 éves ROBIN GIVENS

November 27-én 55 éves ROBIN GIVENS amerikai színésznő

A csokibőrű szépség, ki tudja miért, orvos akart lenni, beiratkozott a Harvard Egyetemre, mivel azonban ő maga is tisztában volt kiváló külső adottságaival, fotómodellként kereste meg a tandíjra valót. De tanárai nem csak a magazinok címlapjain találkoztak vele, Robin rendesen bejárt az órákra, és szorgalmasan készült hivatására. Az orvostudomány nagy bánatára azonban benézett a Billy Cosby Show szereplőválogatására, s azonnal megakadt rajta a híres showman szeme, aki fényes karriert jósolt neki, ha nem doktornő, hanem színésznő lesz.

Először természetesen gyengécske szappanoperákban szerepelt, de 1986-ban már első filmjében, a Beverly Hills-i madamban feltűnést keltett. Sajnos megakadt rajta a rabiátus boksz-világbajnok, Mike Tyson szeme is, a meggondolatlan Robin pedig hamar feleségül ment a nehézsúlyú öklözőhöz. Tyson azonban nem  érte be ringbéli ellenfeleivel, gyakran eltángálta könnyűsúlyú asszonykáját is, így a házasság hamar zátonyra futott, kivált azt követően, hogy Mike rajtakapta a feleségét Brad Pittet, aki csak nehez úszta meg a verést. Robin a válás után neki megítélt 480 millió forinttal vígasztalódhatott, s visszafogadta a filmes szakma is. 1991-ben az A Rage In Harlem, rá egy évre pedig Eddie Murphy Bumeráng című filmjében parádézott, s azóta is forgat.

Egyszóval sikeres embernek mondhatnánk, ha a férfiakkal is szerencséje lenne, de második házassága is tönkrement egy teniszedzővel. Utóbba híres rádióssal, Howard Sternnel élt. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.