50 éves CLAUDIA SCHIFFER

Augusztus 25-én 50 éves CLAUDIA SCHIFFER német fotómodell, manöken

A ma is nagyon szemrevaló nőt 17 évesen fedezte fel egy jószemű fotós. A szépségiparba törve mindent elért, amit lehetett, cirka félezernyi címlapképével máig ő a csúcstartó. Első fotózása óta élete a legnagyobb nyilvánosság előtt zajlik, de kezdetben ez egyáltalán nem volt a terhére neki. Sőt, általánosan elterjedt vélekedés szerint azért folytatott kamu viszonyt a világhírű illuzionistával, David Copperfielddel, hogy megtámogassa vele tengerentúli karrierjét. És igaza lett, felkapta az amerikai sajtó, ráadásul arrafelé az átlagemberek még annyira sem kényesek a szépségek észbeli képességeire, mint mifelénk. És hát – valljuk be -, miközben a Jóisten szépséggel alaposan megáldotta, ész tekintetében nem sok munícióval látta el.

Ő lehetne az élő példája a bugyuta szőke nős vicceknek, egyszer például megkérdezték tőle, miként láthatták szőrmebundában, amikor lelkes állatvédő, mire így válaszolt: “A látszat csal, az nem igazi szőrmebunda volt, egyszerű nyúlból készült.” Valószínűleg a férje, Matthew Vaughn sem az intelligenciájáért szereti, de hogy szereti az biztos. A házaspárnak három gyermeke van, s leginkább Angliában élnek, ahol vettek egy ötszáz éves, hatalmas birtokot. Egyelőre elférnek… (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.