75 éves BARBARA CARRERA

December 31-én 75 éves BARBARA CARRERA nicaraguai származású amerikai színésznő

Nicaraguai származású, s az indián vér meg is látszik vonásain, igazi egzotikus szépség. Fiatalon a legjobban fizetett fotómodellek egyike volt, erotikus képei a Playboyban is megjelentek, de a bájai iránt érdeklődők az interneten ma is bőséges anyagot találhatnak.

A filmesek is főként külsejére figyeltek fel, először 24 évesen állt a kamerák elé, s bár később több mozifilmben is játszott, világszerte ismertté a Dallas című filmsorozat révén vált. Mi is emlékezhetünk rá, ő alakította Angelica Nerót, aki a Marinos hajózási vállalat főnöknőjének kiadva magát tört borsot a gonosz Jockey Ewing orra alá. Híres mozija a Soha ne mondd, hogy soha című James Bond-film, alakításáért Golden Globe-díjra is jelölték. Ő volt a címszereplője az Emma – A déltenger királynője című kalandfilmnek, ami azért is emlékezetes, mert a szexis színésznő a pálmafákkal övezett tengerparton csak a legszükségesebb ruházatba öltözve mutogathatta bájait.

A ma is szemrevaló színésznő kegyeiért egész életében versengtek a férfiak, és többeknek sikerült is célt érniük. Háromszor volt férjnél, második párja egy német báró volt, harmadik válása után pedig Anglia egyik leggazdagabb üzletemberének karjaiban vígasztalódott. Szerelmi csalódásaira évek óta a művészetekhez menekülve keres vígaszt, remekül fest, hírességekről készített portréiból kiállításokat is rendeznek. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.