65 éves LINDA HAMILTON

2021. szeptember 26-án 65 éves LINDA HAMILTON amerikai színésznő

Szerencséjét és szerencsétlenségét is második férjének, James Cameron filmrendezőnek köszönheti. Ő választotta ki ugyanis a kezdő színésznőt a Terminátor című film női főszerepére, és Linda az izompacsirta Arnold Schwarzenegger oldalán világhírnevet szerzett. Ráadásul Cameron Linda nőiességére is felfigyelt, s miután a színésznő elvált akkori férjétől, becserkészte. Előbb csak együtt éltek, gyerekük is született – Lindának az előző házasságából is volt már egy kisfia -, s a kis Josephine már négyéves volt, amikor összeházasodtak. A hivatalos papír azonban nem tett jót a kappcsolatuknak, két év után elváltak, s bár Linda a bírósági hercehurca végén 50 millió dollárral enyhíthette szívfájdalmát, színészi karrierje megbicsaklott.

A világhírű filmrendező párjaként az érdeklődés középpontjában állt, ezért elhalmozták szerepekkel, válása után azonban már a kutyát sem érdekelte, azóta be kell érnie harmadrangú filmekkel. A válás közvetlen oka ugyan az volt, hogy Cameron a Titanic forgatásán megcsalta Suzy Amis színésznővel, ám Linda évekkel később őszintén bevallotta, hogy ő is hibás volt. Mániás depresszió gyötörte ugyanis, és szerinte is ez tette tönkre valamennyi kapcsolatát. Szembesülve betegségével bevonult egy klinikára, és manapság már boldogan nyilatkozza, hogy teljesen meggyógyult. De a rendezők nagyon félnek tőle, a Terminátor negyedik részében egyetlen jelenetet kapott.

Szerencsére az 50 millió zöldhasút nem verte el, úgyhogy végülis James Cameronnak köszönhetően gondtalanul él, sok szabadidejében sportolgat. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.