50 éves GABRIELA SPANIC

2023. december 10-én 50 éves GABRIELA SPANIC venezuelai színésznő

A csinos latin-amerikai lányokat évek óta fenyegeti az a veszély, hogy szépségükre lecsap a televízió, ők pedig nem tudják megvalósítani vágyaikat. Szegény ünnepeltünk is derék pedagógus akart lenni, be is került a főiskolára, ám felelőtlenül elindult egy szépségkirálynő választáson, amit aztán meg is nyert. Így aztán a nebulók elveszítettek egy szemrevaló tanító nénit, Gabriela ugyanis többé a főiskola felé se nézett. Annál inkább gyakran megfordult a tévéstúdiók környékén, ahol az éppen készülő szappanoperákban mindig szükség van egy-egy új szépségre. Gabi is mire húszéves lett, már öt tévésorozat volt mögötte.

Első sikerét a Maria Celeste című filmsorozat Celina szerepének köszönhette, majd a Mindent a szerelmedért című sorozatban alakította Amarantát. Nálunk is jól ismert, ő a kettős főszereplője például a Paula és Paulina című filmsorozatnak, legutóbb pedig a Második esély című filmje került a hazai képernyőkre. A szép szőke színésznő azonban kicsit kilóg a sorból, kolléganőinek többségétől eltérően tényleg van tehetsége a színészethez, színházban játszik, és komoly karriert futott be Mexikóban is, ahol pedig bőven el vannak látva a filmesek sorozatsztárokkal. Sőt, Gabriela próbálkozik a rendezéssel, később szeretne producer lenni, és még zenét is szerez.

Emellett boldog édesanya, fia most 15 éves. Nem él viszont a gyerek apukájával, nem akar ugyanis ismét férjhez menni, pedig az első házassága a színész Miguel de Leónnal nem volt rémálom. Válásuk pedig igazi szenzációnak számított – olyan békességben zajlott.

A magyaroknak különben nagyon jó ismerőse, tavalyelőtt a Dancing with the Stars egyik versenyzője volt, s végül második  lett. Azt követően kétszer is a zsűriben láthattuk, hogy manapság is rendkívül vonzó nő. (Kalendárium Press)

Ha tetszik, amit csinálunk, szerény hozzájárulásával segítsen lehetővé tenni, hogy folytathassuk. Köszönjük, ha támogat bennünket!

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.