45 éves KATIE HOLMES

2023. december 18-án 45 éves KATIE HOLMES amerikai színésznő

A nem túl izgalmas Toledo, egy Ohio állambeli városka szülötte, s míg testvérei egymást licitálták túl a sportsikerekben, Katie otthon unatkozott, egyszerűen lusta volt mindenhez. Az iskolai színjátszó körbe is csak azért ment le, hogy ne hallgassa folyton a szülői korholást.

Pedig egy tehetségkutatón hamar felfigyeltek rá, miáltal eljutott Hollywoodba, ahol szerepet kapott a Jégvihar című filmben. S olyan ügyesen mozgott a kamera előtt, hogy bekerült a Dawson és a haverok című tévésorozatba, amely a világ számos televíziójában hódított, eljutott hozzánk is. A mozi is lecsapott rá, jólsikerült filmje volt a Rossz álmok, a Pokoli hétvége című filmben pedig Michael Douglas partnere volt. Az Elhagyatva című filmben nyújtott alakítását már néhány kritikus is méltatta, de mindezektől még nem lehetne világszerte ismert híresség. Ezt legfőképpen annak köszönheti, hogy megakadt rajta Tom Cruise szeme.

Amint kiderült a románc, Katie abban a pillanatban a lapok címoldalán találta magát, és azóta nem is jött le onnan. Hamar teherbeesett ugyanis, majd gyereket szült a jóképű világsztárnak. 2006-ban házasodtak össze, és a frigy hat évig tartott. Házasságuk alatt Katie nem nagyon filmezett, s bár a válásuk után visszatért a kamerák elé, soha olyan felkapott nem lesz már, mint egykoron. (Kalendárium Press)

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.