50 éves VICTORIA BECKHAM

2024. április 17-én 50 éves VICTORIA BECKHAM angol énekesnő

Egyesek szerint a szülei rontották el, gyermekkori barátai szerint elkényeztetett, raplis kislány volt, akinek az égvilágon semmi komoly célja nem volt az életben, tinilányként egyetlen vágya volt, hogy egyszer híres legyen. Annyi esze mindenesetre volt, hogy rájöjjön, az eszével nem sokra viszi, de nem is erőltette, legendásan butácska maradt. Adódott, hogy színésznő legyen, de szikrányi tehetség se szorult belé.

Így aztán énekesnő lett, no nem mintha énekhangja lenne egy kicsi is, de ez a popvilágban régóta nem szempont. Victoria is úgy lett a Spice Girls együttes tagjaként világsztár, hogy egyetlen percet sem énekelt playback nélkül. Miután a Csípős Csajok szétszéledtek, Victoria is megpróbálkozott a szólókarrierrel, mivel azonban tényleg nem tud énekelni, próbálkozása kudarcba fulladt. De nincs is szüksége az erőlködésre, férjével, a híres focistával, David Beckhammel vagyonokat keresnek. Csak egyetlen példát említve: miután Davidet leszerződtette az Armani cég, hogy bemutassa új alsónadrágjait, nem sokkal később Victoriát is megnyerte a divatház magának, hogy női fehérneműit reklámozza. Victoria csak ezzel a munkával 24 millió dollárt keresett.

S bár a házaspár ész nélkül költekezik, még unokáik sem fognak szűkölködni. Pazarlásuk is hozzájárult ahhoz, hogy a négygyerekes házaspárt nem nagyon kedvelik sehol sem. (Kalendárium Press)

This entry was posted in könnyűzenei, külföldi évfordulók, születésnap, zenei évfordulók-születésnapok. Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?