55 éves BROOKE SHIELDS

Május 31-én 55 éves BROOKE SHIELDS amerikai színésznő

A tekintélyes londoni képtárban, a Tate Galleryben néhány évvel ezelőtt a pornográfia történetét bemutató kiállítás nyílt, s a tárlat legnagyobb botrányát ünnepeltünk egyik meztelen képe okozta. De nem egy friss, hanem egy régi, amin a kis Brooke tízévesen látható pucéron egy fürdőkádban. A harcos gyermekvédők azonnal tiltakoztak, de a galéria vezetője művészinek tartotta az alkotást, ami “egy fiús kislányt ábrázol, aki nő akar lenni”.

Brooke hamar kezdte a meztelenkedést, még nem töltötte be első életévét, amikor már a divatlapok címlapjain szerepelt a fényképe, tizennégy évesen pedig a Kék lagúna című film főszerepében erotikus vonzerejét is megcsillogtatta. Akkoriban ő volt legszexisebb tinilány, természetesen az egész világ azt hitte, hogy a valóságban is szabados életet él. Éppen ellenkezőleg történt, mint később bevallotta, sokáig csúnyának tartotta magát, ezért félénk volt a fiúkkal szemben, és ártatlanságát csak huszonkét éves korában veszítette el, amit alig lehet elhinni. Bár az anyukája annak idején határozottan állította, hogy őrzi szűzességét, pedig olyan sztárok csapták neki a szelet, mint John Travolta és szegény megboldogult Michael Jackson.

Felnőttként először a híres teniszezővel, Andre Agassival élt, akivel össze is házasodtak, de kapcsolatuk hamar megromlott. Hogy jó katolikusként ne kelljen elválnia, elérte, hogy érvénytelenítsék a házasságot, így 2001-ben nyugodt szívvel mehetett férjhez ismét. Szült két gyereket, és most boldogan él. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.