50 éves BÁLINT ANTÓNIA

Május 30-án 50 éves BÁLINT ANTÓNIA modell

Már tinédzserként is feltűnően csinos, szép lány volt, első ajánlatait reklámfotók készítésére még gimnazista korában kapta, de szigorú szülei nem engedték neki a fotózást. Nagykorúságának elérésekor aztán lecsaptak rá a jószemű fotósok, Németországban, Svájcban, Franciaországban is dolgozott, s szó mi szó, csodás erotikus képek készültek róla. Amiket azonban idehaza nemigen láthattunk egészen addig, míg 1991-ben meg nem nyerte a Miss Hungary szépségversenyt.

Alig került a fejére a korona, máris előkerültek az inkriminált képek, mire a szemforgató illetékesek visszavették tőle a koronát. Amelyet különben hosszas pereskedés végén visszakapott, kései bizonyítékát adva ezzel igazának. A Miss Hungary után különben elindult az Év Fotómodellje versenyen is, s onnan is két díjat vitt haza. Aztán kipróbálta magát a popszakmában is, a Déjavu nevű együttessel ugyan nem aratott világraszóló sikert, de a mai hazai könnyűzene színvonalát látva, nincs oka szégyenkezésre. Pár évvel ezelőtt gyakran láthattuk a képernyőn, előbb évekig az egyik kereskedelmi csatorna időjárásjelentője volt, majd pedig a TV2 reggeli műsorának, a Lazacnak az egyik műsorvezetője.

Pár éve felhagyott a nyilvános szerepléssel, és visszavonult a magánéletbe. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.