45 éves GÁSPÁR BEA

Július 28-án 45 éves GÁSPÁR BEA, Győzike felesége

Gáspárné Balla Beáta a becsületes és teljes neve, ám a foglalkozását nem nagyon lehet megadni, mert “hivatalosan” nem csinál semmit, háztartásbeli, mindenki úgy ismeri, hogy ő Győzike felesége.

Úgy viszont ismeri mindenki, hiszen a roma rapper főszereplésével készült valóságshow a legnézettebb tévéprodukciók egyike volt. A Győzike-show indulásakor még félszeg feleségnek gondolta a milliós nézőközönség, aki csak epizodista lehet híres férje oldalán, az idők során azonban Bea asszony is főszereplővé nőtte ki magát. És nem csak a showban jutott egyre fontosabb szerephez, de évek óta már önállóan is foglalkoztatják.

Azzal kezdődött, hogy az egyik férfimagazin megnyerte egy erotikus fotósorozathoz, s az izgalmas képek sok férfinak okoztak kellemes meglepetést. De Bea asszony szerepelt már vetélkedőben, főzőműsorban, sokszor, sokfelé hívják. Mert bár ugyan nem büszkélkedhet magas képzettséggel, nagyon is helyén van az esze, és azt sem lehet vitatni, hogy a nyilvános szerepléshez őstehetsége van. Lámpaláz nélkül, talpraesetten nyilatkozik, és sajátos humora is hozzájárul népszerűségéhez.

Egyébként Győzikével időtlen idők óta ismerik egymást, már az óvodába is együtt jártak, aztán az általános iskolában osztálytársak voltak, szerelmük pedig egy szüreti bálon szökött szárba, éppenhogy nagykorúak lettek mindketten. Kevés embert találni hazánkban, aki nem tudná, hogy a Gáspár-házaspárnak két gyereke van, Evelyn és Virág.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy manapság Bea asszony már sikeresebb, mint a férje. Bea tavalyelőtt megnyerte a Konyhafőnök V.I.P című gasztro-vetélkedőt, Bea Konyhája című FB-oldalának pedig több mint 120 ezer követője van. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in magyar évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.