55 éves ANTHONY DELON

Szeptember 30-án 55 éves ANTHONY DELON francia színész

A pályája csúcsán álló világsikerű filmsztár, Alain Delon fiaként természetesen nem volt gondja semmire, és sokáig nem is érdekelte semmi. Legalábbis semmi komoly dolog, élvezte az életet, élte az aranyifjak gondtalan életét, s két kézzel szórta a papa pénzét. Még szerencse, hogy közben megismerte a világot, aminek később nagy hasznát vette. Hollywoodban született, úgyhogy francia anyanyelve mellett perfekt angol, élt Marokkóban, úgyhogy remekül tud spanyolul, és gyakran időzött az olasz tengerparton, emiatt olaszul sem lehet eladni – úgyhogy valamennyi nyelven bátran filmezhet.

Fiatalon azonban a lányok hajkurászása mellett még csak egyetlen dolog kötötte le a figyelmét, a száguldás. És pénzszűke nem gátolván ki is élhette szenvedélyét, Harley Davidsonján száguldozva riogatta a járókelőket, az autózást pedig versenyszerűen is kipróbálta. Sokáig a filmezést is csak szórakozásnak és könnyed zsebpénzkeresésnek tekintette, huszonévesen állt először kamera elé, Alberto Lattuada adott neki lehetőséget, majd az Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája című filmben érzett rá a színjátszás ízére. Azóta rendszeresen filmez, bár inkább a tévéfilmeket szereti, sőt, a színpadi szereplést is kipróbálta.

Úgyhogy kinőve a kései kamaszkorból megkomolyodott, abbahagyta a versenyzést és a hajnalig tartó tivornyázásokat. Meg is nősült – igaz, el is vált – két gyereke van. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.