45 éves BARBY KELLY

Április 28-án 45 éves BARBY KELLY ír énekes

A népes családi zenekar, a Kelly Family tagjait bizony nem könnyű azonosítani, jószerivel azt sem tudni, ki közülük a fiú és ki a lány, hiszen majd mindegyikőjük hosszú hajat visel, és cérnavékony hangon énekel.

A családi zenekar története olyan mint egy könnyfacsaró hollywoodi film sztorija; a súlyosan beteg édesanya halála előtt megesketi családját, együtt maradnak, és sosem múló szeretetben élnek, amíg meg nem halnak. A szeretet hatalmát pedig dalokba öntik, hogy énekük révén boldogság költözzön a többi ember szívébe is. Majd a szeretett édesanya meghal, kívánsága pedig teljesül. Ennek majdnem negyven éve, a Kelly Family első lemezei a hetvenes évek végén jelentek meg, de a világsikerre 1994-ig kellett várni, akkor énekelték ugyanis máig leghíresebb dalukat, az An Angelt, amely megríkatta a fél világot.

Megvalósult tehát a mama álma, s a gyerekek – akik tizenketten vannak – jó érzékkel használták ki a dal szenzációs fogadtatását, változó létszámban azóta is járják a világot – nagy nehezen hozzánk is eljutottak -, és sokat lendítettek a család anyagi helyzetén. Nem kell már kis rajnai lakóhajójukon szoronganiuk, szinte mindegyik saját kastélyt vett magának. Ünnepeltünk, Barby, azaz Barbara Ann betegsége miatt már nem tagja a 21 albumot összeénekelt családi zenekarnak, inkább odahaza festeget. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in könnyűzenei, külföldi évfordulók, születésnap, zenei évfordulók-születésnapok. Bookmark the permalink.