40 éves KERRY KATONA

Szeptember 6-án 40 éves KERRY KATONA angol popénekesnő

A magyaros nevű hölgyet – akinek az egyik nagypapája magyar – az Atomic Kitten nevű formáció énekesnőjeként ismerte meg a nagyvilág. A lánycsapat nem a tagok erőfeszítéseinek köszönhetően alakult persze, ez manapság nem szokás, menedzserek hada hozta össze őket. Kerry ráadásul elég csalafinta módon került a kiválasztottak közzé, amint később beismerte, saját félmeztelen fotóival felszerelkezve érkezett a meghallgatásra, s ahelyett, hogy éneklésbe fogott volna, kiterítette a képeket a zsűri elé. Már nem is kellett dalolnia, rögvest bevették a cicák közé, akikkel aztán szép – bár múlandó – popsikereket aratott.

Minden a tervek szerint, szépen alakult, amikor beütött a krach; Kerry teherbe esett, és már nem volt mit tenni, úgyhogy kiszállt a csapatból, megszülte kislányát, majd férjhez is ment gyermeke apjához, aki szintén zenész; Bryan McFadden, a Westlife énekese. Később különben Bryan is elhagyta együttesét, miután Kerry megszülte második gyermeküket. S miután már mindketten szakítottak a zenével, sorra derülnek ki a turpisságok. Előbb Kerry már említett pályakezdése került napvilágra, majd az “énekesnő” egy tévéműsorban azt is bevallotta, hogy nem tud énekelni, “egyetlen dalban egyetlen hangjegyet sem énekeltem, csak tátogtam” – hozta az elképedt riporter tudomására. De a producerek is meglepődtek, gyorsan fel is keresték Kerry-t, s bár tárgyalásukról egy szó sem szivárgott ki, az énekesnő pár nap múlva ismét a nyilvánosság elé állt. De most ő volt meglepve, nagyon csodálkozva azon, az emberek mennyire nem értik a viccet. Hiszen ő csak tréfált.

A tréfáskedvű Kerry persze már nem Bryan McFadden felesége, 2006-ban váltak el, majd hozzáment egy taxisofőrhöz, akinek szintén két gyereket szült. Kerry harmadik férje egy rögbijátékos volt, akitől szintén van egy gyereke, tőle pedig azután vált el, hogy az ura belőve megverte. Aki azóta kábítószertúladagolásban meg is halt. Kerryt tehát ma szülinapján öt gyermeke köszönti. (Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in könnyűzenei, külföldi évfordulók, születésnap, zenei évfordulók-születésnapok. Bookmark the permalink.