55 éves BEN STILLER

November 30-án 55 éves BEN STILLER amerikai színész

Befolyásos színészházaspár gyermeke lévén már tízévesen egy sorozatban játszott, de őt a könnyű siker helyett jobban érdekelte a filmkészítés maga. Már tinédzserként filmet forgatott testvéréről, s alig múlt húszéves, amikor egy rövidfilmjét megvették a tévések, és képernyőre is került. Huszonötévesen a tévét hódította meg, az általa készített Ben Stiller Show Emmy-díjat kapott.

Azóta mindent kipróbált, aminek köze van a filmezéshez, a nagyközönség azonban természetesen leginkább színészként ismeri. Nálunk is bemutatott filmje a Nehézfiúk, a Keresd a nőt!, az Apádra ütök, a Vejedre ütök és az Éjszaka a múzeumban. Ő lett a Starsky és Hutch új változatában David Starsky alakítója, leghíresebb mozija pedig A kábelbarát, amelyben Jim Carrey-vel játszott, s a filmet ő is rendezte. Sőt már saját produkciós cége is van, úgyhogy egyre befolyásosabb Hollywoodban. Sokan nem örülnek ennek, Ben ugyanis szókimondó ember, s aki nem tetszik neki, az nehezen menekül csípős véleményétől, Tom Cruise például – ki tudja miért – nagyon a bögyében van.

Ben a nőkkel sem mindig bánik kesztyűs kézzel, korábbi barátnője, Jeanne Tripplehorn még idejében megmenekült tőle, Christine Taylor azonban nagy bátran férjhez ment hozzá. És 17 évig bírta, csak három éve váltak el. A két gyerek dacára.(Kalendárium Press)

A blog posztjai szerzői jogi védelem alatt állnak, a cikkek kereskedelmi célú felhasználása, megosztása csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez, a naptárszolgáltatás megrendeléséhez, illetve a blogban való reklámelhelyezéshez írjon a következő címre: kalendarium@kalendariumpress.hu

This entry was posted in külföldi évfordulók, születésnap. Bookmark the permalink.